Apparaten en accessoires
Flatbread met peer en geitenkaas
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optioneel)1 - 2 el
-
honing2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1632 kJ /
390 kcal
Vetten
20.3 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chili non Carne
1u.
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Taart met peer en brie
1u. 10min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Rabarber-citroen cookies
1u.
Amandelverslaving
1u.
Coconut Dream
10min
Yoghurtijs met mango
12u.
Proteïnepudding
6u. 35min